Vocht bestrijden

De schades die veroorzaakt worden door optrekkend vocht zijn niet gering. De zouten die zich in het metselwerk en het grond vocht (grondwater) bevinden worden door het water opgelost en maken daardoor zodoende veel schades aan bouwwerken. Het metselwerk verslechtert dermate erg dat stuclagen, verflagen en zelfs plinten van de vochtige muur komen. Dit geeft aan dat het erg belangrijk is om vocht in een vroeg stadium te ontdekken en te bestrijden.

Het vocht bestrijden

Het boorgatensysteem gebruikt een vochtbestrijder bij het optrekken van vocht, dus optrekkend vocht. Bij deze bewerking wordt de muur geïnjecteerd met een vloeistof die de gehele muur horizontaal afsluit van vocht (vochtscherm). Het slechte stucwerk moet verwijderd worden tot het gezonde gedeelte boven de vochtgrens.

Een drainage systeem aanleggen

De buitenzijde van de muur zal voorzien worden van een hoogwaardige bitumen afdichting dit is om het regen water niet meer de muur in te laten trekken waardoor het water via de drainage weg loopt. Hoe leggen ze de drainage aan, dit doen wij d.m.v. een grindbed en een aangepast buizen systeem waardoor het water afgevoerd wordt.

Maak een afspraak met ons

Voor zowel uw vragen over vocht in huis of complexe vragen omtrent vochtbestrijding of vochtwering kunt u gewoon terecht. Maak een afspraak met ons voor een juiste oplossing.

Contact - Vocht in huis - Muren injecteren
Copyright © 2000 - 2024 TotaalVocht.nl - Een totale vochtwering beschermt je woning tegen allerlei vochtproblemen.