Projecten

Kelderafdichting te Amsterdam

Een specialist heeft een kelderafdichting uitgevoerd aan de Amstelgracht te Amsterdam in een zeer vochtige kelder. In eerste instantie dachten de bewoners dat ze alleen te maken hadden met een aangroei van zwammen en schimmel. Na onderzoek bleek de kelder dus erg veel vocht door te laten. Deze kelder had diverse gebreken kimnaden waar vocht doorheen kwam, schimmels in wanden door het vocht en diverse grond vocht doorlatende lekken in de oude betonnen vloer. Dit vochtprobleem is geheel door het bedrijf verholpen.

Buiten gevel optrekkend vocht Blaricum

Na een onderzoek tegen optrekkend vocht in Blaricum hebben ze deze mensen ook kunnen helpen met een bepaald injectietechniek tegen optrekkend vocht. Na jaren lang te hebben geworsteld met stuc bedrijven is dit probleem eindelijk verholpen. Telkens weer probeerde de bewoners om nieuwe muur verf aan te brengen wat niks opleverde, nieuwe stuc lagen die om de 3 maanden los lieten.

Door een technologische techniek is dit probleem definitief verholpen en hebben deze bewoners er weer een goed gevoel bij.

Kelderafdichting Dierenarts Praktijk

Voor een dierenarts praktijk in IJmuiden konden ze de kelder weer geheel droog krijgen met diverse middelen tegen binnen dringend vocht. Deze ruimte is de uitslaap ruimte voor de dieren die een narcose hadden ondergaan.

Geheel tevreden kunnen ze de huisdieren weer plaatsen in de des betreffende ruimte.

Contact - Vocht in huis - Muren injecteren
Copyright © 2000 - 2024 TotaalVocht.nl - Een totale vochtwering beschermt je woning tegen allerlei vochtproblemen.